Verjamemo v vse generacije, zato verjamemo, da smo lahko tudi tvoja izbira.

Na voljo smo ti na:
www.elektro-gorenjska.si
socialnem omrežju Facebook ali
na 04 2083 644
Tvojih vprašanj bomo veseli na:
kadrovska.sluzba@elektro-gorenjska.si
Veselimo se tvojega klica.

Z elektriko povezujemo Gorenjsko, z dejanji povezujemo ljudi.

Skupina Elektro Gorenjska združuje podjetja za distribucijo in proizvodnjo električne energije


Skupina Elektro Gorenjska
združuje podjetja za distribucijo in proizvodnjo električne energije. Delujemo na Gorenjskem, s svojim znanjem in izkušnjami pa sodelujemo na ravni države ali tudi izven meja. Oglejte si predstavitev dela v Skupini Elektro Gorenjska Elektro Gorenjska

Kdo smo SKUPINA ELEKTRO GORENJSKA:

Smo napredno tehnološko elektroenergetsko podjetje, ki zaposluje ljudi, ki navdušujejo okolico. Poznajo svojo vlogo in s svojimi aktivnostmi spodbujajo drug drugega, predvsem pa si želijo medsebojnega sodelovanja.

Delujemo na Gorenjskem, zaposlujemo inženirje, elektromonterje, informatike. Želimo si, da navdušimo tudi TEBE!

Te zanima, kako zgleda delovni dan elektromonterja ali inženirja? Oglej si na naslednjih dveh linkih.

Bistvo življenja, predvsem mladih, je že nekaj časa tehnologija. S hitrimi spremembami, ki se dogajajo na vseh področjih življenja, je predvsem splet prinesel nove dimenzije znanj, védenja in novic. Bolj kot kadarkoli smo lahko na tekoč z vsem, kar se dogaja v naši neposredni bližini, sosednji vasi, glavnem mestu ali v širnem svetu.

Pridružite se nam, spremljajte in berite Večer ter podprite kakovostno novinarstvo!

Vsak dan je nov dan. Nova zgodba, nov začetek. Prihodnost še ni napisana, ampak vi, mladi, ste tisti, ki jo boste pisali!

Informiranost, védenje o tem, kaj se dogaja, širjenje informacij in trendov v naši družbi in v svetu okrog nas, je v prvi roki domena medijev. Vse bolj seveda spletnih. Zato je pomembno, da so novice, ki jih prebirate, preverjene, tehtne, relevantne in seveda ažurne.

Ob poplavi spletnih informacij, ki so velikokrat nepreverjene, varljive ali celo lažne, je prav naš spletni portal tisti, na katerem boste vedno našli vse, kar je nujno vedeti. Spletna stran vam ponuja kakovostne in kredibilne vsebine, ki vsebujejo preverjene, a hkrati ažurne informacije. Aktualnim lokalnim novicam iz Podravja dnevno dodajamo vsebine iz Slovenije in sveta ter zanimive vsebine iz področja športa, kulture, zabave in življenja slavnih, zdravega načina življenja, avtomobilizma, urejanja doma in okolice …

Ažurne dnevne novice najdete na našem Facebook profilu, z vključitvijo v skupino Moj Maribor, ki je namenjena razpravam o prihodnosti mesta, pa lahko skupaj z ostalimi someščani debatirate o resnih in manj resnih stvareh, dajete predloge in pobude, se tudi zabavate, komunicirate, predvsem pa skupaj z nami ni drugimi ustvarjate Maribor in vzdušje v njem.

Večerov Instagram profil pa je tisti družbeni medij, s katerim zagotovo ne boste zamudili ničesar pomembnega! Hkrati pa je Večer kot najpomembnejši medij in osrednji dnevni časopis severovzhodne Slovenije aktualen, kritičen, pronicljiv, tehten odprt v svet, regionalno prodoren, vsebinsko pester in sodobno oblikovan.

Bistvo življenja, predvsem mladih, je že nekaj časa tehnologija. S hitrimi spremembami, ki se dogajajo na vseh področjih življenja, je predvsem splet prinesel nove dimenzije znanj, védenja in novic. Bolj kot kadarkoli smo lahko na tekoč z vsem, kar se dogaja v naši neposredni bližini, sosednji vasi, glavnem mestu ali v širnem svetu.

Pridružite se nam, spremljajte in berite Večer ter podprite kakovostno novinarstvo!

Karierni center za mlade – Karierni plac je projekt v prvi vrsti namenjen šolajoči se mladini ter njihovim staršem in strokovnim delavcem, ki delujejo na področju vzgoje in izobraževanje ter karierne orientacije.

Mladim med 6. in 19. letom nudimo možnost individualnega informiranja, testiranja, svetovanja s področja načrtovanja in vodenja kariere in podporo pri odločanju. S pomočjo najnovejših orodij (tudi VR tehnologije) lahko spoznavajo poklice, izboljšajo poznavanje samega sebe, svojih veščin vodenja kariere in poznavanja trga dela. Izvajamo tudi delavnice v šolah, organiziramo aktivnosti kot so obiski delodajalcev, karierni kvizi, hitri zmenki ter učne in debatne delavnice.

Za starše izvajamo strokovna predavanja in podporne aktivnosti za lažje načrtovanje kariere njihovih otrok, za strokovne delavce pa izobraževalno – delovna srečanja.

Karierni plac deluje na štirih fizičnih lokacij, ki pokrivajo celotno območje Zahodne Slovenije.

V Ljubljani nas lahko obiščete v prostorih Javnega zavoda Cene Štupar – CILJ na Šmartinski cesti 134a. V Kranju se nahajamo v prostorih coworking centra in podjetniškega inkubatorja Kovačnica na Župančičevi ulici 22. V Kopru naj najdete pri Ljudski univerzi Koper na Cankarjevi ulici 33, v Novi Gorici pa je izpostava Kariernega placa Ljudska univerza Nova Gorica na Cankarjevi ulici 8.

V vseh enotah vas čakajo prijazni in usposobljeni svetovalci, ki vam bodo z veseljem pomagali pri vaši nadaljnji karierni poti. Več informacij, številne uporabne nasvete in povezave ter vse kontakte pa najdeš na spletni strani https://karierniplac.si/, slediš pa nam lahko tudi na Facebooku in Instagramu.

VRH